ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Γιόγκα Γέλιου

H Γιόγκα του Γέλιου είναι μια πρωτοποριακή καινοτομική ιδέα ενός Ινδού Γιατρού του Dr.Madan Kataria που όταν πριν από 22 χρόνια κάνοντας  έρευνες για τα οφέλη του γέλιου στην φυσιολογία του ανθρώπου, όταν είδε πόσα πολλά ήταν αυτά προσευχήθηκε να βρει ένα σύστημα που θα φέρνει άμεσα αποτελέσματα.

Γιόγκα για παιδιά

Επειδή τα παιδιά συναντούν συναισθηματικές, κοινωνικές και σωματικές προκλήσεις ή συγκρούσεις, μια ειδική και σκόπιμη πρακτική γιόγκας που περιλαμβάνει τεχνικές αναπνοής, κατευθυντήριες γραμμές συμπεριφοράς και σωματικές στάσεις μπορεί να είναι απίστευτα πολύτιμη γι΄αυτά..

Γιόγκα για εγγύους

Η προγεννητική γιόγκα αντιμετωπίζει τις φυσικές προκλήσεις που συνδέονται με την εγκυμοσύνη. Αυτές οι κινήσεις θα βοηθήσουν να ανακουφιστεί το σώμα από πόνους και θα το δυναμώσει για να σας προετοιμάσει για τον τοκετό..

QI GONG – DAO YIN

To Daoyin είναι μια αρχαία κινεζική άσκηση του σώματος-νου αρχικά με στόχο την υγεία καθώς και τη σωματική και πνευματική καθαρότητα του ασκούμενου.

Θεραπείες μασάζ

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το μασάζ για διάφορους λόγους που αφορούν την υγεία, όπως την ανακούφιση από τον πόνο, την αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων, την μείωση του άγχους, την αύξηση της χαλάρωσης, την αντιμετώπιση του άγχους και της κατάθλιψης, και την ενίσχυση της γενικής ευεξίας..

Διδάσκονται chi qong -laugther yoga σε ομάδες καθώς και σε επιχειρήσεις -Γιόγκα για Εγκύους (prenatal) -Αγροτουριστικές δράσεις.

Βa Dwan Jin ή αλλιώς τα Οκτώ Χρυσοποίκιλτα Μεταξωτά