ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΣΟΦΙΑ ΛΑΔΑ –ΔΑΣΚΑΛΑ ΓΙΟΓΚΑΣ ΓΕΛΙΟΥ –ΓΕΛΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

MAΘΗΜΑΤΑ CHI QONG-TAI CHI CHI QONG

MAΘΗΜΑΤΑ ΠΙΛΑΤΕΣ (ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ,ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ)

Γεννήθηκα στην Αθήνα, τον Δεκέμβριο του 1969. Αποφοίτησα από το Οικονομικό Τμήμα Πανεπιστημίου Πειραιώς  το 1998 και συνέχισα εργαζόμενη σε Εταιρείες στον λογιστικό τομέα .Έως και σήμερα εργάζομαι σε μια ιδιωτική κατασκευαστική Εταιρεία ψάχνοντας πάντα μέσα απο εναλλακτικά μονοπάτια να ισοροπήσω την λογική με την φαντασία.

Το 2009 γνώρισα τη Yoga  Γέλιου και μαθήτευσα  δίπλα στην Βασιλική Σκρέκου και την πνευματική μου δασκάλα Ελένη Σκρέκου πιστοποιημένες από τον ιδρυτή της μεθόδου και του International Laughter Yoga University,  Δρ. Μαντάν Κατάρια.  Συνηπήρξα  συντονίστρια για ένα χρόνο εθελοντικά στο club γέλιου Αθήνας και από τις αρχές του  2016 ξεκίνησα τις δωρεάν συναντήσεις γέλιου στην εργατική Λέσχη Ν.Σμύρνης.

Η ανάγκη μου να βιώσω το γέλιο στο σώμα το νου και την ψυχή μου με ταξίδεψε έως την Ιταλία όπου πήρα τον Ιανουάριο του 2016 το πτυχίο της Δασκάλας Γιόγκας Γέλιου με διεθνή πιστοποίηση από το Lauhter Yoga University of India, από τον εξαιρετικό Δάσκαλο   Richard Romagnoli  Αmbassador of  Laughter.

Το 2010 πήρα το πτυχίο της δασκάλας Γιόγκας από το Yoga and Budo Cender της σχολής του Ανδρέα Προβελέγγειου , το 2015 έκανα  την βασική εκπαίδευση γιόγκας για παιδιά με την Χριστίνα Μάτση δασκάλα εκπαιδευτών γιόγκας για παιδιά ενώ το 2016 αποφοίτησα από την Silva method από τον Μεταξάτο Παναγιώτη.

Έως σήμερα συνεχίζω τις σπουδές  μου πάνω στην μοναδική τέχνη του Chi Qong  δασκαλοί μου η Μαρκέλα Τσοπουρίδου και ο Παναγιώτης Κονταξάκης Chinese  Health Qigong. .Το Chi Qong  είναι ένα αρχαίο κινεζικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που ενσωματώνει φυσικές στάσεις, τεχνικές αναπνοής και εστιασμένη πρόθεση και είναι στην ουσία ένα προληπτικό σύστημα στην υγεία του ανθρώπου.Το Chi Qong  είναι ένα αρχαίο κινεζικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που ενσωματώνει φυσικές στάσεις, τεχνικές αναπνοής και εστιασμένη πρόθεση και είναι στην ουσία ένα προληπτικό σύστημα στην υγεία του ανθρώπου.Το Chi Qong  είναι ένα αρχαίο κινεζικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που ενσωματώνει φυσικές στάσεις, τεχνικές αναπνοής και εστιασμένη πρόθεση και είναι στην ουσία ένα προληπτικό σύστημα στην υγεία του ανθρώπου.