YOGA AND BUBO CENTER – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1

Τα Σύκα μια μοναδική τροφή ωμή το καλοκαίρι και αποξηραμένα τον χειμώνα αναζωογονούν και τονώνουν το ανοσοποιητικό μας.
8 Δεκεμβρίου 2022
Σεμινάριο για Συντονιστές Γιόγκας Γέλιου στις 29 και 30 Απριλίου στο Υοga and Budo για δασκάλους γιόγκα , θεραπευτές, φροντιστές παιδιών, ηλικιωμένων και για την προσωπική φροντίδα όλων.
19 Απριλίου 2023
Εμφάνιση όλων

YOGA AND BUBO CENTER – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1

Επαγγελματικός χώρος για την εκπαίδευση στην Γιόγκα στην Ελλάδα αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Παιδείας

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Γιόγκα του Γέλιου». Με πιστοποίηση από την Ινδία. Στις 29 και 30 Απριλίου 2023!!!

Γίνετε Συντονιστής στην Γιόγκα του Γέλιου από την πιστοποιημένη Δασκάλα Λαδά Σοφία Δασκάλα-Συντονίστρια – «Γιόγκα του Γέλιου»

Γιόγκα Γέλιου : Γνωστή διεθνώς ως Laughter Yoga – είναι μια «επαναστατική ιδέα απλή και αποτελεσματική, η οποία ξεκίνησε το 1995 από τον Ινδό γιατρό Δρ Μαντάν Κατάρια.

Η Γιόγκα Γέλιου συνδυάζει ασκήσεις που υποκινούν το Άνευ όρων γέλιο με pranayama, ασκήσεις γέλιου, streching, asana, παιχνίδι, παιδική διάθεση, δημιουργικό οραματισμό και προσφέρουν βαθιά εναρμόνιση του σώματος και του νου, φέρνοντας μεγαλύτερη οξυγόνωση του εγκεφάλου και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο στον κόσμο

Οι συνεδρίες Γιόγκα Γέλιου προωθούνται από κάποιον ο οποίος έχει πιστοποιηθεί ως συντονιστής Γιόγκας Γέλιου σε σχολεία, νοσοκομεία, γυμναστήρια, σε εταιρείες.

Οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτά τα κλάμπ ή τα εργαστήρια βίωσαν μια θετική εμπειρία και σε σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησαν μια υψηλή φυσική, συναισθηματική και πνευματική κατάσταση. Τα φυσιολογικά και ψυχολογικά οφέλη της Γιόγκας του Γέλιου αναγνωρίζονται και διερευνώνται συνεχώς από τη διεθνή ιατρική επιστήμη.

Γιατί να γίνετε Πιστοποιημένος Συντονιστής της Γιόγκα του Γέλιου:

Σήμερα Γιόγκα του Γέλιου είναι ευρέως διαδεδομένη σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο και χάρη στο ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των εφημερίδων σε όλο τον κόσμο εκτιμάται από ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Χάρη στο αυξανόμενο ενδιαφέρον, η Γιόγκα του Γέλιου ενθαρρύνει την δημιουργία Καταρτισμένων Συντονιστών Γιόγκας Γέλιου από το Πανεπιστήμιο της Ινδίας- International Laughter Yoga University. Περισσότερες πληροφορίες στο www.laughteryoga.org , όπου και θα σας δοθεί μια φανταστική ευκαιρία να βιώσετε από πρώτο χέρι τη δύναμη και τη χαρά του Άνευ όρων Γέλιου.

Πού θα ωφεληθείτε:

Φαντάζεστε τη ζωή με περισσότερη χαρά και ικανοποίηση ως δώρο της ζωής σας. Οραματίζεστε ότι αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της ζωής και τις συγκρούσεις καλύτερα. Βιώνετε στο σώμα και το νου το γέλιο να εξουδετερώνει επώδυνα συναισθήματα όπως φόβο ,θυμό, ανία απελευθερώνοντάς τα. Οραματισθείτε το γέλιο να σας τοποθετεί έντονα στην παρούσα στιγμή ,με την ικανότητα του να ζεις μια ζωή πλήρη ενώ βρίσκεστε στο «τώρα». Θα αντιμετωπίσετε όλα αυτά κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης που θα μοιραστείτε με την Σοφία.

Μετά την πιστοποίηση:

Ως πιστοποιημένος Συντονιστής Γιόγκας Γέλιου θα μπορείτε να ανοίξετε επίσημα Κλάμπ Γέλιου, το οποίο θα καταχωρηθεί στο www.laughteryoga.org. Επιπλέον θα έχετε μια Δια βίου Εκπαίδευση στην Γιόγκας του Γέλιου που θα σας επιτρέψει να διεξάγετε τις συνεδρίες Γιόγκας του Γέλιου σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους .

Μπορείτε να διεξάγετε μαθήματα Γιόγκας Γέλιου σε γυμναστήρια, σπα, κέντρα γιόγκας , σχολεία, νοσοκομεία, σε σπίτια αλλά και οίκους ευγηρίας.

Βοηθώντας τα παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους να ζήσουν μια κατάσταση πλήρους ευεξίας και χαλάρωσης ταυτόχρονα επιτρέπετε στον εαυτό σας να φανεί δημιουργικός και πνευματώδης.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν καθημερινά τη χαρά του άνευ όρων Γέλιου.

Συντονίστρια – Δασκάλα Γέλιου η Σοφία Λαδά: Δασκάλα γιόγκα για εγκύους και practitioner of chi qong και τελειόφοιτος σχολής Βρεφονηπιοκόμων.

Ημερομηνίες εκπαίδευσης:

Ώρες εκπαίδευσης: H εκπαίδευση διαρκεί δύο ημέρες με συνολικές ώρες εκπαίδευσης 16.

Σημ: Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα εγγραφείτε για 6 μήνες δωρεάν στο prozone του www.laughteryoga.org για περαιτέρω συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό ταξίδι.

Τοποθεσία: «Yoga and Budo Center στην Κυψέλη»

Για το κόστος Συμμετοχής στο Εκπαιδευτικό ΠΣΚ Πιστοποίησης Συντονιστών στη Yoga Γέλιου, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες παίρνετε τηλέφωνο στο 69 476 18 020 στην Σοφία Λαδά και για συμμετοχές – εγγραφές στον Ανδρέα Προβελέγγιο στο 6944567580