Σεμινάρια Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑΣ ΓΕΛΙΟΥ 2019
31 Δεκεμβρίου 2018
Εμφάνιση όλων

Σεμινάρια Φεβρουαρίου 2019

        ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑΣ  ΓΕΛΙΟΥ

                                     

Αθήνα  – Φεβρουάριος 2019

“Με τη συμμετοχή στην εντατική εκπαίδευση θα μάθετε  τη μεθοδολογία της Γιόγκας του Γέλιου και θα φέρετε  περισσότερη  «χαρά και ενέργεια στη ζωή σας!”

Γίνετε Συντονιστής της Γιόγκας του Γέλιου από την

Πιστοποιημένη Δασκάλα  Λαδά Σοφία

Δασκάλα-Συντονίστρια – Γιόγκας του  Γέλιου

Γιόγκα Γέλιου γνωστή διεθνώς ως Laughter Yoga  είναι μια «επαναστατική ιδέα απλή και αποτελεσματική, η οποία ξεκίνησε το 1995 από τον Ινδό γιατρό Δρ Μαντάν Κατάρια.

Η Γιόγκα Γέλιου συνδυάζει ασκήσεις που υποκεινούν το   Άνευ όρων γέλιο με pranayama, ασκήσεις γέλιου , στρέτσιν, παιχνίδι, παιδική διάθεση, δημιουργικό οραματισμό και προσφέρουν βαθειά εναρμόνιση του σώματος και του νου, φέρνοντας μεγαλύτερη οξυγόνωση του εγκεφάλου και  ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο στον κόσμο !

Οι συνεδρίες Γιόγκα Γέλιου προωθούνται από κάποιον ο οποίος έχει  πιστοποιηθεί ως συντονιστής Γιόγκας  Γέλιου  σε σχολεία, νοσοκομεία, γυμναστήρια, σε εταιρείες. Οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτά τα κλαμπ ή τα εργαστήρια βίωσαν μια θετική εμπειρία και σε σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησαν μια υψηλή φυσική, συναισθηματική και πνευματική κατάσταση. Τα  φυσιολογικά και ψυχολογικά οφέλη της Γιόγκας του Γέλιου αναγνωρίζονται και   διερευνούνται συνεχώς  από τη διεθνή ιατρική επιστήμη.

Γιατί να γίνετε Πιστοποιημένος Συντονιστής της Γιόγκα του Γέλιου

Σήμερα Γιόγκα του Γέλιου είναι ευρέως διαδεδομένη σε περισσότερες από 72 χώρες σε όλο τον κόσμο και χάρη στο ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των  εφημερίδων σε όλο τον κόσμο  εκτιμάται από ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Χάρη στο αυξανόμενο ενδιαφέρον,  η Γιόγκα του Γέλιου ενθαρρύνει την δημιουργία Καταρτισμένων Συντονιστών Γιόγκας Γέλιο από το Πανεπιστήμιο της Ινδίας- International Laughter Yoga University  περισσότερες πληροφορίες στο  www.laughteryoga.org , όπου και θα σας δωθεί  μια φανταστική ευκαιρία να βιώσετε  από πρώτο χέρι τη δύναμη και τη χαρά του Άνευ όρων  Γέλιου.

Που θα ωφεληθείτε

Φαντάζεστε  τη ζωή με περισσότερη χαρά και ικανοποίηση ως δώρο της ζωής σας.

Οραματίζεστε ότι αντιμετωπίζετε  τις προκλήσεις της ζωής και τις συγκρούσεις καλύτερα.

Βιώνετε στο σώμα και το νου  το γέλιο να  εξουδετερώνει επώδυνα συναισθήματα όπως φόβο ,θυμό ,ανία απελευθερώνοντάς τα .

Οραματισθείτε  το γέλιο να σας τοποθετεί έντονα στην παρούσα στιγμή ,με την ικανότητα του να  ζεις  μια ζωή πλήρη ενώ βρίσκεσαι  στο «τώρα».

Θα αντιμετωπίσετε όλα αυτά κατά τη διάρκεια της  εκπαίδευσης που θα μοιραστείτε  με την Σοφία.

Μετά την πιστοποίηση

Ως  πιστοποιημένος Συντονιστής Γιόγκας Γέλιου θα μπορείτε να  ανοίξετε επίσημα Κλαμπ Γέλιου, το  οποίο  θα καταχωρηθεί στο www.laughteryoga.org  επιπλέον θα έχετε μια δια βίου Εκπαίδευση στην  Γιόγκας του Γέλιου που  θα σας επιτρέψει να διεξάγετε τις συνεδρίες  Γιόγκας του  Γέλιου σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους .

Μπορείτε να διεξάγετε μαθήματα  γιόγκας γέλιου  σε γυμναστήρια, σπα, κέντρα  γιόγκας , σχολεία,  νοσοκομεία, σε σπίτια αλλά και οίκους ευγηρίας.

Βοηθώντας τα παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους να ζήσουν μια κατάσταση πλήρους ευεξίας και χαλάρωσης ταυτόχρονα επιτρέπετε στον εαυτό σας να φανεί δημιουργικός και πνευματώδης.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν καθημερινά τη χαρά του άνευ όρων Γέλιου.

Σημαντικές πληροφορίες

Γράψτε τώρα και αποστείλατε στο lotos.24563@yahoo.gr τα παρακάτω για να σας αποσταλεί μια φόρμα αποποίησης ευθύνης απαραίτητη πριν την συμμετοχή σας στο σεμινάριο.

Oνομα:

Επίθετο:

Διεύθυνση

Τ.Κ

Hλικία:

Eπάγγελμα:

Επικοινωνία -mail:

Τηλέφωνο:

Σημαντικές πληροφορίες

Eνδυμασία άνετη με φαρδιές φόρμες .

Ενδιάμεσα  θα πειραματιστούμε με το ελληνικό παραδοσιακό χορό και τραγούδι και πως αυτό μπορούμε να το εντάξουμε στις συνεδρίες Γιόγκας Γέλιου.

Δασκάλα Γέλιουη Σοφία Λαδά  δασκάλα γιόγκας για παιδιά και practitioner of chi qong.

Ημερομηνίες εκπαίδευσης: a) 22/02/2019 17.00μμ-22.00μμ  b) 23/02/2019 08.00πμ-14.00μμ   και Τρίτη μέρα c) 16.00mm-21.00μμ

Ώρες εκπαίδευσηςH εκπαίδευση διαρκεί τρεις ημέρες με συνολικές ώρες τις 18

Προθεσμία Υποβολής Συμμετοχής:  Δευτέρα    11/02/2019

Τοποθεσία:  «Yoga and Budo Center στην Κυψέλη     »

Για το κόστος Συμμετοχής στο Εκπαιδευτικό ΠΣΚ Πιστοποίησης Συντονιστών στη Yoga Γέλιου παίρνεται τηλέφωνο στο 69 476 18 020  απαντά η Σοφία καθώς και στην σχολή του Ανδρέα Προβελλέγγυου  στο 210/8233753 και 6944567580

Για την κατοχύρωση της θέσης σας είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 50% του συνολικού ποσού πληρωμής.

Στοιχεία επικοινωνίας κι εγγραφές:

Lotos.24563@yahoo.gr Λαδά Σοφία