Σεμινάριο Αyurvedic Face Massage And Head Massage 10/03/2019

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑΣ ΓΕΛΙΟΥ 2019
31 Δεκεμβρίου 2018
Σύκα μια εξαιρετική τροφή για το καλοκαίρι και τον χειμώνα για την τόνωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος
23 Ιουλίου 2020
Εμφάνιση όλων

Σεμινάριο Αyurvedic Face Massage And Head Massage 10/03/2019

Αyurvedic Μασάζ  Κεφαλής και Ώμων

Hμερομηνία :10/03/2018

Χώρος: Yoga and Budo Center

Ώρα: 16μμ-10μμ

Το μασάζ τoυ τριχωτού της κεφαλής  είναι μια αρχαία πρακτική μασάζ που υπάρχει στην Ινδία εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το Αγιουρβεδικό μασάζ του τριχωτού της κεφαλής και των ώμων  είναι μια τέχνη που γίνεται στα μαλλιά με ζεστό λάδι, κατά προτίμηση εγχυμένο με βότανα και είναι ο καλύτερος τρόπος για να θρέψει τοπικά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά και επίσης να  χαλαρώσει το μυαλό και το νευρικό σύστημα.

Μιάμιση ώρα  ώρα  πρακτική σε αγιουβερδικό παραδοσιακό μασάζ  με λάδι ,όπως εξασκείται στο  kerala ayurvedich health care institute  www.keralaayurvedichealthcare.com  θα δοθεί τέστ ιδιοσυγκρασίας  και βασικοί κανόνες διατροφής.

Προυπόθεση …να δεχθείτε να λαδωθείτε και να έχετε μια πετσετούλα μαζί σας.. όσοι δεν επιθυμούν πολύ λάδι θα γίνει με το ελάχιστο δυνατό.

Το τεστ ιδιοσυγκρασίας μας παραπέμπει στους τρεις βασικούς τύπους Dosha ,αρχές που ελέγχουν όλες τις σωματικές και πνευματικές διαδικασίες και ονομάζονται Vata,Pitta,Kapha .Οι βασικοί διατροφικοί κανόνες θα είναι  βάσει των τριών Dosha  και στον συνδιασμό τους.

 Το Αyurvedic massage είναι ένα μασάζ που παρέχεται με πολύ αγάπη και φροντίδα στους φίλους,στην οικογεννειά μας αλλά και για συμπλήρωση των τεχνικών που ήδη γνωρίζουμε.

AYURVEDIC FACE MASSAGE

Με τη χρήση ειδικών τεχνικών (όπως Ρεζουβάνς  και acupressure ) αυτή η θεραπεία βοηθά στην επίτευξη βελτιωμένης περιποίησης του δέρματος ενθαρρύνοντας τα φυσικά έλαια να ρέουν πιο ελεύθερα για να εξασφαλίσουν μια πολύ πιο ακτινοβόλο λάμψη.

Απελευθερώνοντας και ελευθερώνοντας τις εντάσεις που βρίσκονται μέσα στον συνδετικό ιστό. Το αποτέλεσμα δημιουργεί μια πιο γεμάτη, νεώτερη και πιο φρέσκια εμφάνιση που βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση

Λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν αυτή την τεχνική:

Πρόκειται για μια μη επεμβατική μορφή αναζωογόνησης . Θα γνωρίσετε επίσης ένα βαθύ αίσθημα χαλάρωσης που σας αφήνει να νιώθετε συνδεδεμένοι και να είστε σίγουροι για τον τρόπο που αισθάνεστε στα χέρια ενός εξειδικευμένου θεραπευτή.

Οι άνθρωποι είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι να μην χρησιμοποιούν χειρουργική επέμβαση ή να χρησιμοποιούν τεχνικές που βασίζονται σε μηχανές ή βελόνες για να επιτύχουν μια τέτοια φυσική εμφάνιση.

Τα πρόσθετα οφέλη από το μασάζ του προσώπου σημαίνει ότι επιτυγχάνεται μια εξαιρετικά βαθιά χαλάρωση, η οποία βοηθά στην τόνωση της συνολικής υγείας.

Υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά την μέθοδο.

Συνεδρίες  των 40λεπτών (ayurvedic face massage και Ayurvedic Head massage) ή μιας ώρας (Αyurvedic massage και Ρεζουβάνς) ή μόνο Ρεζουβάνς διάρκειας μιας ώρας .

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού με την Σοφία στο

 6947618020

 mail : lotos.24563@yahoo.gr

fb: bellavita-laughter